24 + 1 BodyBike 2018

25-02-2018

24 + 1 BodyBike

PRAKTISKE OPLYSNINGER

HVORNÅR

Fredag d. 23. marts, kl. 16:00 til lørdag d. 24. marts, kl. 17:00 – i alt 25 timer

 

HVOR og HVEM

Christian Mentzoni som instruktør og OBBC er vært.

Vi bor på Rugårdsvej 23, 5000 Odense C. Der er mulighed for gratis parkering

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle med interesse for bodybike/spinning er velkomne. Eventen er åbent for såvel medlemmer af OBBC som udefrakommende.

Du kan teste dig selv af og prøve kræfter med alle 25 timer selv – eller I er velkomne til at være flere om at dele en cykel.

 

PRIS og TILMELDING

Kr. 625 pr. cykel.

Enten møder du op i OBBC, hvor du kan melde dig til og betale i receptionen. Ellers sender du en mail til holdkoordinatoren på tina@obbc.dk, så bliver du hjulpet videre derfra.

OBBC skal have et navn, adresse og mail på den, som er ansvarlig for cyklen. Hvis I er flere om at køre, behøver vi ikke navnene på de andre.

 

HVORDAN

Der startes kl. 16:00 fredag, og køres 50 minutter, så er der 10 minutters pause, og så køres der igen kl. 17, og så fremdeles i 25 timer.

Hver time vil der være et nyt program med et tema. Programmet offentliggøres separat, således I har mulighed for at dele timerne mellem jer efter musiksmag, hvis I er flere om at køre på en cykel.

 

HVIS UHELDET ER UDE

Der vil være enten sygeplejerske eller medicinstuderende til stede under hele eventen. Så er uheldet ude med væskemangel, fibersprængning eller lign, kan vi hjælpe på stedet. Hvis du prøver kræfter med alle 25 timer på cyklen, skal vi have navn og telefonnummer på en kontaktperson, skulle du nu komme til at køre dig selv lidt for meget til kanten.

 

PUBLIKUM

Er velkomne hele døgnet, også hvis du ikke er medlem af OBBC. OBBCs reception er bemandet og åbent hele natten.

 

FORPLEJNING

Sørger deltagerne selv for. OBBC sørger for nem adgang til at få fyldt vandflasken samt enkelte serveringer af elektrolyt-drik.

 

FACILITETER og CENTRET I ØVRIGT

Der er almindelige åbningstider for træning.

I vores funktionelle holdsal, ”Værkstedet”, må bruges til opbevaring af diverse udstyr, som sovesal og der vil der være opstillet køleskab, deltagerne frit kan benytte.