Jane Aaberg, 38 år

Uddannet Vanecoach, Overspisningscoach, Precision Nutrition coach,  fitnessinstruktør, elitetræner (DIF, speciale i styrkeløft), personlig træner, kostvejleder og mindfulness instruktør.  Jeg har over 20 års erfaring med styrketræning og dyrker selv styrkeløft på internationalt eliteplan.

Jeg arbejder med varige vaneændringer, hvor du lærer fx hvordan du spiser sundt, får mere bevægelse ind i dit liv, opnår et varigt vægttab, får et mere naturligt forhold til mad m.m. Hos mig får du ikke en kostplan, men du får derimod træning i de psykologiske redskaber der skal til for at du kan foretage ændringer i din hverdag, der bliver til en integreret del af dit liv.
Jeg er desuden både uddannet i og har stor erfaring med forstyrret spisning, så hvis du har et anstrengt forhold til mad eller måske en decideret spiseforstyrrelse, så kan jeg hjælpe dig.
Jeg har selv lidt af tvangsoverspisning og bulimi, hvilket dominerede mit liv fra jeg var teenager til jeg var næsten 30 år – så hvis du har det svært med maden, så møder du kun forståelse fra min side.

Jeg arbejder kun med forløb da dette giver de mest varige resultater.

Tider der undervises i:  
Er fleksibel

Kontaktoplysninger:
Tlf. 51558255
kontakt@janeaaberg.dk
www.janeaaberg.dk