Sion Antonisen, 26 år

Jeg studerer Ernæring og Sundhed med speciale i Sundhedsfremme og diætik, som fokuserer på vejledning af individuelle personer og mindre grupper. Jeg er tidligere uddannet fitness instruktør og personlig træner hos CPH West, og har siden da arbejdet med faget “personlig træning” ligesom jeg også har været instruktør i Bike, Funktionel Træning og på Bootcamps.

Målgruppe:
Ønsker du at opnå et vægttab og skabe de bedste muligheder for at holdet uden at vende tilbage til udgangspunktet, er du kommet til rette sted. Målgruppen er for mit arbejde er hovedsageligt 18+, der ønsker reduktion i deres fedtprocent. Vi arbejder mod målet med en holistisk tilgang, og får planen til at passe ind i netop dit liv.

Derudover har jeg erfaring med planlægning af forløb til såvel øget styrke som muskelmasse.

Mit fokus er i høj grad at skabe et solidt fundament for udvikling ved hjælp af kost- og livstilsædringer, som støtte til den tilrettelagte træning.

Vejleder i kost:
Jeg vejleder omkring kost, både som en del af et forløb sammen med træning og som en særskilt vejledning, hvor der udelukkende er fokus på kosten.

Tider der undervises i:
Mine tider er meget fleksible, og der er mulighed for at booke træning og konsultationer i hele OBBCs åbningstid.

Kontaktinformationer:
Tlf: 25642963

Mail: kontakt@PTogSundhed.dk 
Hjemmeside: www.PTogSundhed.dk
Facebookside her