Styrketræning i OBBC

Der er derfor mulighed for at træne styrketræning og bodybuilding på højeste niveau, og i denne forbindelse kan det nævnes, at OBBC gennem tiden har fostret adskillige Danmarksmestre i bodybuilding, og fortsat er blandt de førende centre indenfor sporten.

1. salen kan bedst beskrives som et mere “råt” træningsmiljø, hvor tempoet er højt og atmosfæren er seriøs – medlemmerne træner fordi de kan lide at træne og ikke for at tage selfies. Her er optimale betingelser for at få en god workout, og der er plads til alle, uanset træningsniveau.

På OBBCs 2. sal har du mulighed for både at træne kredsløb og styrketræne i mere “bløde” omgivelser end på 1. salen. Her er mere plads mellem maskinerne og et mere roligt tempo.

I OBBC er der løbende fokus på dels at vedligeholde og dels at indkøbe nyt udstyr til maskinparken. OBBC er stolte over at være et af Danmarks førende fitnesscentre, når snakken går på mængden og kvaliteten af styrketrænings- og fitnessudstyr.

Maskinparken tilfredsstiller alle træningsniveauer lige fra absolut begynder til absolut elite.

OBBC er tillige opmærksom på altid at have en sund balance mellem maskinparkens størrelse og medlemstallet. Dette medvirker ingen eller kun meget korte ventetider for at komme til udstyret.