PERSONLIG TRÆNING, KOSTVEJLEDNING OG FYSIOTERAPI I OBBC

I OBBC har vi følgende trænere og vejledere tilknyttet – alle nogen som opfylder OBBC’s krav om kompetencer, uddannelse og faglighed:

Se herunder hvem de er og hvad de kan, find et match og tag direkte kontakt til dén træner du ønsker.

Vi hjælper dig:

Navn og alder:
Jane Kallesøe Aaberg, 37 år

Uddannelse:
Uddannet Vanecoach, Overspisningscoach, Precision Nutrition coach,  fitnessinstruktør, elitetræner (DIF, speciale i styrkeløft), personlig træner, kostvejleder og mindfulness instruktør.  Jeg har over 20 års erfaring med styrketræning og dyrker selv styrkeløft på internationalt eliteplan.

Målgruppe:
Jeg har specialiseret mig i følgende to områder:

  • Vægttab
  • Styrkeudvikling

Jeg kan undervise (og har erfaring med) udøvere på alle niveauer fra begynder til elite og i alle aldersgrupper.

Vejleder i kost
Ja. Jeg arbejder med varige vaneændringer, hvor du lærer hvordan du spiser sundt, taber dig og HOLDER vægttabet. Hos mig får du ikke en kostplan, men du får derimod alle de psykologiske redskaber der skal til for at du kan foretage ændringer i din hverdag, der bliver til en integreret del af dit liv. På denne måde bliver dit vægttab ikke svært og kompliceret – så kan du koncentrere dig om det vigtigste, nemlig vedholdenheden. Jeg går ind for at man skal spise helt almindelig mad og at der skal være god plads til at spise de madvarer, der normalt ikke er tilladt under en slankekur. Ud fra de principper har jeg selv tabt 15 kg.

Jeg arbejder fortrinsvis med forløb, både når det kommer til vægttab og styrketræning, da dette giver de mest varige resultater.

Tider der undervises i:  
Er fleksibel

Kontaktoplysninger:
Tlf. 51558255
kontakt@janeaaberg.dk
www.janeaaberg.dk

Navn og alder:
Stefan Moos Andersen, 31 år

Uddannelse:
Jeg har en kandidatgrad fysioterapi, hvor jeg er uddannet i det nyeste inden for træningsvidenskab og skrev speciale omkring styrketræning. Jeg har desuden +13 års erfaring med styrketræning, har arbejdet som instruktør i en række år og arbejder også som underviser af fitnessinstruktører og personlige trænere.

Målgruppe:
Jeg arbejder med alle, der gerne vil have mest muligt ud af deres træning, uanset om dette er sundhed, større styrke, muskelmasse, vægttab eller sportspræstation. Det jeg arbejder mest med er dog styrkespecifik træning, genoptræning, sundhedsorienteret træning og sportsspecifik træning, samt en kombination af disse.
Jeg sætter desuden stort fokus på, at mine klienter lærer omkring træning igennem træningsforløbene. Jeg tror nemlig på, at de bedste resultater ved personlig træning ikke kun sker igennem fysiske forandringer, men også gennem forøget forståelse og mestring af ens træning.
Vejleder i kost og konditionstræning:
Jeg vejleder også i kost og konditionstræning, specifikt målrettet dit behov og formål.

Tider der undervises i:
Varierende tidspunkter efter aftale. Kontakt mig for at høre nærmere samt lave en aftale.

Kontaktoplysninger:
Tlf. 60616731
mail: kontakt@stefanmoos.dk
www.stefanmoos.dk

Navn og alder
Anders Herbst Hansen, 26 år

Uddannelse:
Jeg studerer Sun.cand.scient på Idræt og Sundhed SDU. Herudover har jeg en bachelorgrad med linjen Fitness og Sundhedsfremme, hvor jeg især har arbejdet med bodybuilding og træningsformer med indflydelse på muskelforøgelse.  Som supplering hertil er jeg uddannet fitnessinstruktør samt løbe- og mountainbikeinstruktør hos DGI, og har 6 års erfaring med fitness og styrketræning, samt flere års erfaring med undervisning inden for områderne. Jeg er en smilende og seriøs træner, der vil gøre mit for at vi opnår det ønskede resultat. Hertil giver jeg værktøjer og forståelse til mine klienter, så de selv fremadrette har de bedste forudsætninger for at nå deres mål. Jeg forventer, at mine klienter er 100% indstillede på at skabe forandringer og er villige til at ofre det der skal til, inden de går i gang med et forløb hos mig. Så garanterer jeg også resultater.

Målgruppe:
Jeg træner alle målgrupper, uanset alder og erfaring. Hvad enten målet er øget sundhed/livskvalitet, øget muskelmasse eller styrke, lavere fedtprocent eller mere specifik træning for præstationsoptimering i en konkret sportsgren, vil jeg kunne hjælpe dig tættere på dit mål.
Alle mennesker er forskellige, og derfor tilrettelægger jeg også mine forløb ud fra den enkeltes behov og forudsætninger.  Jeg bruger altid god tid på minde klienter i starten af et forløb, hvor en screening og personlig samtale er en fast del for at lære dem at kende. Det er i sidste ende dét, der ligger til grund for det realistiske men ambitiøse mål, vi sammen sætter.

Vejleder i kost og konditionstræning:
Ja- men vejleder kun om kost i forbindelse med træningsforløb.

Tider der undervises i:
Mit studie gør mig meget fleksibel i forhold til mine klienters ønsker.  Kontakt mig for at høre nærmere om forløb eller for at få en uforpligtende samtale.

Kontaktinformation:
Mail: kontakt@pureprogress.dk
Hjemmeside: www.pureprogress.dk
Facebookside her.

Navn og alder:
Lars Nygaard, 53 år

Uddannelse:

Fysioterapeut 1990 og Master i Rehabilitering 2005

25 års erfaring med genoptræning af ortopædiske & idrætsmedicinske patienter, Ekstern lektor på SDU de sidste 15 år, (undervisning af medicin- og idrætsstuderende), 20% af mine klienter er ” second opinion”

Mit motto er: ”Træning som behandling”

(manuel behandling & akupunktur udføres når træning ikke er tilstrækkeligt til at opnå det ønskede resultat)

Målgruppe:

  • Personer med smerter
  • Personer med et genoptræningsbehov
  • Personer, som har brug for en ”second opinion”
  • Personer, som gerne vil i gang med at træne og som evt. har skader og smerter, som træningen skal tage hensyn til.
  • Personer i alle aldersgrupper

Tider der undervises i:
Fleksibel – efter aftale

Kontaktoplysninger:
Tlf. 42225593
mail: lars@ortofysioterapi.dk      
http://www.ortofysioterapi.dk

Navn og Alder:
Sion Antonisen, 26 år

Uddannelse:
Jeg studerer Ernæring og Sundhed med speciale i Sundhedsfremme og diætik, som fokuserer på vejledning af individuelle personer og mindre grupper. Jeg er tidligere uddannet fitness instruktør og personlig træner hos CPH West, og har siden da arbejdet med faget “personlig træning” ligesom jeg også har været instruktør i Bike, Funktionel Træning og på Bootcamps.

Målgruppe:
Ønsker du at opnå et vægttab og skabe de bedste muligheder for at holdet uden at vende tilbage til udgangspunktet, er du kommet til rette sted. Målgruppen er for mit arbejde er hovedsageligt 18+, der ønsker reduktion i deres fedtprocent. Vi arbejder mod målet med en holistisk tilgang, og får planen til at passe ind i netop dit liv.

Derudover har jeg erfaring med planlægning af forløb til såvel øget styrke som muskelmasse.

Mit fokus er i høj grad at skabe et solidt fundament for udvikling ved hjælp af kost- og livstilsædringer, som støtte til den tilrettelagte træning.

Vejleder i kost:
Jeg vejleder omkring kost, både som en del af et forløb sammen med træning og som en særskilt vejledning, hvor der udelukkende er fokus på kosten.

Tider der undervises i:
Mine tider er meget fleksible, og der er mulighed for at booke træning og konsultationer i hele OBBCs åbningstid.

Kontaktinformationer:
Tlf: 25642963

Mail: kontakt@PTogSundhed.dk 
Hjemmeside: www.PTogSundhed.dk
Facebookside her